Coole Red Rag schoenen en Develab winactie

Ole kon eigenlijk niet wachten om deze flitsende Red Rag schoenen uit te pakken en aan te trekken maar inmiddels weten onze kids dat alles eerst gefotografeerd moet worden en dat ze het daarna mogen dragen. Never a problem! Afgelopen week was het dus echt een feestje toen hij ze aan mocht want oooooooo wat vindt hij ze gaaf. Ontzettend cool natuurlijk die flappen waar je je veters zowel overheen als onderdoor kan strikken, de leuke details en niet te vergeten… de kleur!

Red Rag jongensschoenen voorjaar en zomer winactie

I LOVE Red Rag schoenen. De kwaliteit is echt super, ze slijten niet snel, de zool blijft mooi en de pasvorm is voor onze kindervoetjes door het mooie voetbed perfect. Elk seizoen zijn we dus weer erg benieuwd naar de nieuwe modellen voor zowel jongens als meisjes en ook nu zijn we weer erg enthousiast!

Deze gele Red Rag schoenen vind je o.a. bij Omoda.nl, vanaf €84,95.

Red Rag jongensschoenen voorjaar en zomer winactie

Develab winactie!
Helaas hebben we niet deze Red Rag schoenen beschikbaar voor een winactie maar we hebben een waardige vervanger, namelijk deze stoere blauwe sneakers van Develab in maat 25 twv €84,95. Wil jij deze schoenen winnen? Like AllinMam.com op Facebook en laat hieronder in de comments weten waarom je vindt dat jíj zou moeten winnen. Het bericht delen op Facebook is natuurlijk helemaal top! Op 9 april laten we weten wie de gelukkige is.

develab winactie jongensschoenen maat 25

 

 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button