Woezel en Pip Hallo Vakantie! Voor voorbereiding of onderweg

Nog een paar weekjes en dan is het alweer schoolvakantie! Ik weet niet hoe het met jullie kinderen is maar Ole telt al af. Niet dat hij het niet leuk vindt op school, maar hij wil wel heel erg graag op vakantie. Madee beseft het nog niet allemaal maar kletst lekker met hem mee. Sinds we het nieuwe leesboekje van Woezel en Pip, “Hallo vakantie!” in huis hebben is er helemaal geen houden meer aan; de kids willen kamperen!

Woezel & Pip Hallo Vakantie!

Na onze review van het boek Woezel & Pip Samen Spelen even terug, wat opviel door het mooie grote formaat, is dit ineens een makkelijk klein en handzaam voorleesboekje (22,5 x 16,5). Nu gaan Woezel & Pip met al hun vriendjes op vakantie, ze bespreken samen op welke manieren ze op vakantie kunnen, waar ze dan kunnen slapen, wat ze allemaal gaan doen en wat ze meenemen. En: zoals altijd geeft de Wijze Varen raad.

Om de vakantie voor te bereiden

Het boekje leent zich heel goed om de vakantie samen met je kinderen voor te bereiden, aangezien veel jonge kinderen zich niet echt iets bij op vakantie gaan kunnen voorstellen. Maar ook voor op vakantie zelf is het boekje leuk om voor te lezen en waarom niet gewoon het hele jaar door lezen? Woezel & Pip zijn gewoon leuk!

Woezel & Pip | Hallo vakantie! | AllinMam.com

Handig formaat

Het boekje is bij ons in de laatste week al vele malen voorgelezen en Ole en Madee pakken het zelf ook graag om er doorheen te bladeren. Op elke bladzijde is immers veel te zien. Door het handige formaat gaat het aankomend weekend ook mee in de tas wanneer ze een nachtje bij opa en oma gaan logeren.

[bol_product_links block_id=”bol_5858dcadd9a35_selected-products” products=”9200000040876640,9200000045588266″ name=”hallo vakantie” sub_id=”” link_color=”D4339C” subtitle_color=”E0E0E0″ pricetype_color=”827A80″ price_color=”D4339C” deliverytime_color=”827A80″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”575″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button