Woezel en Pip Samen spelen

Wat blijven ze toch leuk, die snoezige vriendjes Woezel & Pip. Ik ben ervan overtuigd dat er in elk huishouden met kinderen wel spulletjes te vinden zijn van deze lieve dierenvriendjes en veelal in de vorm van voorleesboekjes.

Woezel en Pip Samen spelen

Zojuist is er weer een nieuw voorleesboek uitgebracht, Samen Spelen. Buiten het feit dat dit boek door zijn grootte al lekker opvalt zijn ook de verhalen er in weer té leuk om te lezen.

Elke avond wordt er hier thuis licht gestreden om wie er deze avond weer uit het boek voorgelezen mag worden. We doen dat dan ook om en om; zo ontstaan er geen misverstanden al proberen Ole en Madee het beiden wel eens met “Neeeee!! Ik heb gisteravond ook al niet het boek gehad!

Van alleen door dit boek heen bladeren word je al vrolijk. Het boek telt 6 verschillende verhalen en hoe verder we komen hoe meer vriendjes van Woezel & Pip er mee komen spelen.

De illustraties blijven elke keer weer vernieuwend, ook al hebben we inmiddels al zó veel gezien van Woezel & Pip. Ik kan daar echt bewondering voor hebben, het steeds weer verzinnen van nieuwe verhalen die blijven pakken met bijbehorende, kleurige illustraties. Ik kan je zeggen, het is weer gelukt.

Woezel en Pip | Samen Spelen | AllinMam.com

[bol_product_links block_id=”bol_5858dcadd9a35_selected-products” products=”9200000036152312,9200000046158560″ name=”samen spelen” sub_id=”” link_color=”D4339C” subtitle_color=”E0E0E0″ pricetype_color=”827A80″ price_color=”D4339C” deliverytime_color=”827A80″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”597″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button