Falcotto eerste loopschoentjes + winactie

Madee is weer helemaal blij; er is post voor haar! Bij het uitpakken treft ze een paar mooie Falcotto schoenen aan, knalroze. Ze heeft vandaag haar stoere jeans al aan dus de schoenen worden meteen uit de mooie verpakking gegrist, het kaartje moet er af, de propjes papier er uit en de schoenen moeten meteen aan.

Stoere eerste loopschoentjes

Gaaf zijn ze! Het leuke van deze schoenen vind ik dat ze samen met een stoere spijkerbroek gedragen kunnen worden maar ook onder een jurkje, bijvoorbeeld met een dikke maillot straks in de winter. Jurkje óf spijkerbroek; het maakt Madee niets uit. Als een model in spé loopt ze door de kamer, bekijkt haar schoenen in de ruitjes van de deur, loopt weer naar de keuken en ploft op de grond. De voetjes gaan parmantig de lucht in en ze gaat op haar gemak een boekje liggen lezen. Zo nu en dan kijkt ze op, wijst naar de schoenen en roept “mama kijk eens hoe mooi!”, om vervolgens weer helemaal in het boekje te duiken. Heerlijk!

Falcotto schoentjes zijn schoentjes van Naturino, maar dan voor de allerkleinsten. De eerste loopschoentjes zeg maar! Vanaf het moment dat een kindje gaat lopen is het goed om de voetjes bij deze eerste stapjes te ondersteunen met flexibele, maar toch sterke schoentjes. De schoentjes van Falcotto hebben een mooie flexibele zool, waardoor een goede afwikkeling van de voetjes mogelijk is. De zool is ook nog eens voorzien van een goede anti-slip laag; dus glij-partijen zullen niet vaak voorkomen.

falcotto winactie

falcotto_winactie-6356

Eerste loopschoentjes, ook voor bredere voetjes

Alhoewel Madee best brede voetjes heeft passen de schoentjes perfect. Ze stapt er gemakkelijk in en ook haar iets hogere wreef geeft geen problemen bij het strikken van de veters.  Het hele schoentje voelt lekker soepel aan, maar hoe kan het ook anders met 100% kwaliteitsleer aan binnen- en buitenkant. Dit zijn echt van die schoentjes die zich helemaal naar een voetje vormen. Hier gaat ze veel plezier van hebben! De eerste loopschoentjes van Falcotto zijn verkrijgbaar in de maten 18 t/m 25 en kosten €59,95.

falcotto winactie

Winnares Falcotto winactie bekend!

Van harte gefeliciteerd Miranda Teeuwen met winnen van de Falcotto schoentjes! We hebben je inmiddels een bericht gestuurd en wensen je veel plezier met deze stoere stappers!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button