Miles van Morgen launchparty | Disney

MILES FROM TOMORROWLAND | AllinMam.com

Op woensdag 20 mei worden we uitgenodigd door Walt Disney voor de Spacetastic Launchparty van Miles van Morgen. Rond 15.00u worden we verwacht in het kantoor van Disney in Hoofddorp, waar de kids meteen al door het dolle heen zijn want we schieten met de lift (letterlijk, hij gaat hard!!) naar de bovenste etage van het kantoorgebouw. Op de 19e etage staan de dames van Disney ons op te wachten met een spacetastic blauw drankje en krijgen de Ole en Madee een stickerkaart waarop ze stickers kunnen plakken die ze bij elkaar kunnen verzamelen door te knutselen, spelletjes te doen en op de foto te gaan.

MILES FROM TOMORROWLAND | AllinMam.com

Als alle stickers verzameld zijn en er vooral veel lekkers gegeten is, gaan we richting de (volgens Ole echte maar mini-) bioscoop waar heerlijke stoelen op ons staan te wachten. Met bekertjes popcorn ploffen we neer en kijken we naar 2 afleveringen van Miles.

MILES FROM TOMORROWLAND | AllinMam.com

Miles Calisto neemt je mee op zijn spacetastische avonturen die hij in de ruimte beleeft samen met zijn vader, moeder, zusje en robot-struisvogel Merc. In opdracht van de Tomorrowland Transit Authority hebben ze elke keer weer iets spannends te doen; ze ontwikkelen snelwegen in de ruimte en zorgen ervoor dat ruimteschepen goed hun werk kunnen doen. Stoer hoor, ouders hebben die wetenschappers zijn! Het familiegevoel komt goed naar voren; ze werken samen als team, lossen met elkaar problemen op én maken samen leuke dingen mee. Een zwak krijg je meteen voor Merc; de robot-struisvogel. Miles en hij zijn de dikste vriendjes, beleven een hoop samen maar niet altijd zonder de grappige onhandigheid:-)

MILES FROM TOMORROWLAND | AllinMam.com

Na 2 afleveringen hebben we goed kennis gemaakt met Miles en zijn familie, zeker een serie om aan te zetten voor de kids, zelfs Madee komt met haar 3 jaar aardig mee in het verhaal. Vanaf aankomende zaterdag 23 mei is de serie te zien op Disney Channel. Heb je uitslapende kids, dan moeten ze er wel wat vroeg voor uit de veren, de serie begint namelijk om 07.20u.

Met een leuk gevulde goodiebag en behangen met ballonnen schieten we in de lift weer naar de begane grond en gaan we naar huis om papa spacetastische verhalen te vertellen over deze leuke middag. Dank je wel Disney!

MILES FROM TOMORROWLAND | AllinMam.com

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button