Op zoek naar de leukste Frozen traktatie

Eind vorig jaar schreef ik een blogpost over een superleuke Frozen traktatie van Olaf die Ole uit ging delen op zijn kinderfeestje. Bij een Frozen traktatie denk je misschien aan iets meisjesachtig en dat was dus ook meteen de opdracht; de traktaties werden door een jongen uitgedeeld en moesten er natuurlijk een beetje stoer uitzien. Het lukte goed en zijn vriendjes en vriendinnetjes waren heel erg in hun nopjes met de Olaf traktatie.

Aangezien de verjaardagen er hier weer een beetje aan zitten te komen (volgens beide kinderen al dichterbij dan in werkelijkheid echt is) en de Frozen-gekte hier nog steeds niet is gestopt vind ik het wel leuk om alvast ideeën op te doen. Misschien gaan we dit jaar wel voor een echt Frozen kinderfeestje?

Op zoek naar de leukste Frozen traktatie

Allereerst kun je natuurlijk op zoek naar een leuke Frozen traktatie voor een kinderverjaardag in het grote assortiment dat je hiervoor online vindt. Wij gaan even struinen op Instagram op zoek naar leuke Frozen traktaties, Frozen taarten en andere Frozen lekkernijen.

Lees ook: Frozen jurk, pruik en schoenen

Frozen taart

Ok dan! Misschien meteen een beetje teveel van het goede voor deze moeder, ik ben dan wel een bakkersdochter maar van taarten bakken op wat voor manier dan ook heb ik echt geen taart gegeten! Supergaaf om naar te kijken dus dit. Of om te kopen. Of om te krijgen. Voelt iemand zich geroepen?

Nog zo eentje. Hoe lang zou de maker van deze prachtige Frozen taart bezig zijn geweest? Waanzinnig, zonde gewoon om aan te snijden. We gaan even door, op zoek naar traktaties. Die kan ik nl. wél zelf maken :-)

Lees ook: Frozen traktatie voor kinderverjaardag

Frozen themafeestje

Let’s do a Frozen High tea party! Heel gaaf dit. In Amerika zie je dit steeds meer; themafeestjes. Kinderen die verkleed naar het feestje komen, alles in de stijl van het thema versierd en zelfs de filmhelden zelf worden ingevlogen. Hier dus een Frozen themafeestje, allemaal verschillende Frozen traktaties. Struin je door de accounts van Instagram dan zie je dat het in Europa ook steeds meer gedaan wordt. Leuk, maar ik hou het nog even af!

View this post on Instagram

Frozen theme cupcakes ❄️❄️❄️

A post shared by Daisybakes (@_daisybakes_) on

Frozen cupcakes

Kijk we komen in de richting, dit is te doen! Zelf cupcakes bakken lukt me nog wel en dat marsepein bovenop gaat ook vast goed komen. Er zijn op internet en in taartwinkels ongetwijfeld diverse soorten vormpjes te koop om mee te versieren en de printjes bovenop de cupcakes zijn, heb ik net al even snel gezien, te vinden onder “cupcake prints”. Piece of cake!

Olaf in een bakje

Ook leuk! Alleen nog even die Olaf popjes zien te vinden, voor een betaalbare prijs. Maar zo’n bakje kun je natuurlijk ook heel goed vullen met andere kleine Frozen dingetjes; potloodje, gummetje, klein boekje… alles leuk verpakken in cellofaan, strik er omheen en klaar is kees! En niet vergeten een leuke pakkende tekst op het doosje te schrijven natuurlijk. Ook grappig als uitnodiging voor een kinderfeestje bedenk ik me nu. Ga ik onthouden!

Do you want to build a snowman?

Jaaaaaa ik zeg, dit gaat hem worden! Dit is toch helemaal leuk? En niet al te ingewikkeld! Zo zou ik het aanpakken: Gekleurd papier kopen, op goede maat knippen en dubbelvouwen. 2 verschillende teksten printen, uitknippen en op beide kanten van gekleurde papier plakken. Doorzichtige zakjes, daar de spulletjes in doen om Olaf in elkaar te zetten. Ik kan alleen niet goed zien wat ze hier gebruiken voor de neus… iemand een idee?

Ondertussen blijf ik lekker verder zoeken, onze kids zijn nl. vlak na elkaar jarig en we kunnen natuurlijk niet steeds met hetzelfde aankomen! Ideeën voor uitnodiging voor kinderfeestje, traktatie op school en traktatie voor op verjaardag zelf zijn dus welkom :-)

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close