Goed georganiseerd met de Liv planner

Ken je dat? Door de bomen het bos niet meer zien in je agenda? Je eigen werk, werk van je man, afspraken, dates van je kinderen, sporten van je kinderen, speelafspraken van je kinderen, tandarts bezoekjes en verjaardagspartijtjes… Om gek van te worden! Wij gebruiken al jarenlang een app op de telefoon waar in wij beiden onze afspraken kunnen zetten. Alles heeft een eigen kleur: verjaardagen, werk van mijn man, werk van mij; zelfs things to see op televisie hadden in het begin een kleurtje. Nu de kinderen groter zijn en zij ook een eigen kleurtje hebben wordt het ineens heel on overzichtelijk in de agenda en zie ik door de bomen het bos niet meer. Ik ben dan ook echt op zoek naar iets anders; iets nieuws. Maar wat?

Ik had het idee om terug te gaan naar een papieren agenda en een aantal maanden geleden heb ik zo’n agenda gekocht. Gevolg was dat ik met twee agenda’s aan het werk was, want de papieren agenda was klein en er was niet genoeg ruimte om alles er in te zetten. Ik werd gek van en uiteindelijk nog onrustiger dan ik al was.

Liv planner

Een vriendin van me tipte me over de Liv Planner; een lifestyle & business planner voor bizzy women. “Die moet ik ook hebben!” was mijn eerste reactie en inmiddels gebruik ik hem een aantal weken.

Lees ook: Een overzicht met familieplanners

Liv Planner giveaway | AllinMam.com


Een superfijne planner die naast een agenda onder meer to-do lijstjes en veel ruimte voor notities te bieden heeft maar ook planning voor bijvoorbeeld social media updates. Wat ik heel handig vind is de ongedateerde pagina’s, zo kun je op elk moment in het jaar beginnen met deze planner zonder dat je de eerste helft niet gebruikt.

De pagina’s beslaan elk 1 dag (behalve het weekend) en zitten vast met zgn “discs” van aluminium waardoor je gemakkelijk bladen kunt verwijderen en toevoegen. De lederlook omslag bevat aan de binnenzijde 2 vakjes voor visitekaartjes en een groter vak voor dubbelgevouwen A4’tjes, A5’jes, enveloppen of foto’s. Of wat je zelf maar kunt bedenken :-) De omslag voelt heel soepel aan, hij is goed stevig maar niet zo hard als een hardcover boek.

De Liv planner is te koop voor €42,95 via de website van Liv Planner. Vind je het toch prettig om op een makkelijke manier je maanden op te zoeken? Dan kun je voor €6,95 12 maand tabs mee bestellen.

*Tot stand gekomen in samenwerking met Liv planner

Gerelateerde artikelen

Back to top button