Shopaholiek #shoppenvoorkids tag

Kinderkleding; elke moeder heeft er een zwak voor en zo ook ik. Nu werd ik getagd door Pauline van VoorMijnKleintje voor de #shoppenvoorkids tag van Shopaholiek. Door de antwoorden op 15 vragen kunnen jullie te weten komen hoe ik over kinderkleding denk, wat mijn smaak is en hoeveel ik uitgeef.

Shopaholiek #shoppenvoorkids tag

  1. wat is jouw favoriete kledingmerk? Ik word heel blij van kleding van mooie kwaliteit zoals POMPdeLUX, Kidz Art en B. Nosy voor de meisjes. Voor jongens vind ik Petrol, Replay en Tumble ’n Dry altijd gaaf. 
  2. wat is jouw absolute musthave op het gebied van kinderkleding? Voor elk seizoen een lekker vest. Handig in de zomer voor als het net iets frisser is en in de winter ideaal voor in de auto. 
  3. wat vind jij een no-go qua kleding? Stripfiguren, doodskoppen en applicaties van film-personages… ik kan er gewoon niet tegen!
  4. heb je wel eens een miskoop gehad? zo ja.. wat? Ik ben een ster in dingen kopen waar ik toch over twijfel. En die blijven dan uiteindelijk in de kast liggen… Ik leer het nooit!
  5. welk kledingstuk is voor jou onmisbaar op vakantie? Hoedje en zomerjurkje voor m’n dochter, korte broek voor m’n zoon. En zwembroekjes natuurlijk!
  6. hoeveel geld geef jij gemiddeld uit per maand aan kinderkleding? Tussen de €75,00 en €100,00 per maand denk ik gemiddeld? Lastige vraag eigenlijk! 
kids safari in Center Parcs Erperheide

7. wat vind jij ervan dat de sale steeds vroeger begint? Uhhh dat vind ik eigenlijk wel lekker… meestal is het alweer sale tegen de tijd dat ik me realiseer dat ik nieuwe dingen nodig heb voor de kids!
8. waar haal jij je inspiratie vandaan voor kinderkleding? Wij hopen natuurlijk dat jullie zeggen: bij Shopaholiek Nou eh, bij Shopaholiek natuurlijk!
9. shop jij veel online? Ja, bijna alles koop ik online. Zo nu en dan schiet ik wel even naar binnen bij een leuke kinderkledingwinkel hier in de buurt. Meestal geen goed idee… niet alleen kleding webshops zijn favoriet; ook bij Bol.com en bij CoolBlue.nl koop ik graag online.
10. wat doe jij met kleding die te klein is? Merkkleding wat nog als nieuw is zet ik op Marktplaats, de rest geef ik weg.
11. omschrijf de kledingstijl van je kids? Voor m’n zoon stoere jeans met leuke slim-fit shirts. Voor m’n dochter rokjes en jurkjes en die laatste dan het liefst wat smaller in de taille en dan wijd uitlopend want dat zwiert zo lekker bij het rondjes draaien… meisje he.
12. koopt jouw man ook kinderkleding?  En zo ja.. doet hij dat goed? Nee. Hij zou het wel kunnen hoor, maar samen vinden we zó veel leuk… gewoon niet handig.

POMPdeLUX zomercollectie spring/summer 2015 | AllinMam.com

13. hoeveel geef jij maximaal uit aan een spijkerbroek voor je zoon/dochter? Zo’n €30,00 tot €35,00 vind ik voor een spijkerbroek de max. Ik probeer spijkerbroeken meestal in de sale te scoren aangezien mijn zoon over een aangeboren talent beschikt als het gaat om knieën kapot krijgen. Mijn dochter krijg ik met heel veel moeite in een spijkerbroek en omdat ik kies voor de makkelijke weg draagt ze bijna alleen jurkjes en rokjes.
14. koop je zelf wel eens tweedehands? Vooral toen de kids kleiner waren kocht ik veel op Marktplaats maar nu ze ouder worden vind ik het lastiger om leuke tweedehands kleding te vinden.
15. wat is jouw beste koop ooit? Ik kan altijd heel blij worden van aankopen die ik eerst niet zo bijzonder leek te vinden en welke uiteindelijk toppertjes blijken te zijn. Zoals een jurkje vorig jaar waar ik (zelfs in de sale!) over twijfelde en waar ik achteraf zó blij mee was omdat het echt té cute stond.

Nu is het de bedoeling dat ik ook weer 3 bloggers tag dus daar gaan we: Sharon van Moeders.nu, ik weet dat je kinderen alleen maar in het bubbelbad zitten dus waarschijnlijk niet veel kleding nodig hebben maar we zijn toch nieuwsgierig. Lisette van LisetteSchrijft.nl, je bent ook door Pauline getagd maar ik was eerder met vragen :-) We verwachten van jou nu wel extra onderbouwde antwoorden hè. Geertje van StayAtHomeMama.nl, ik ben benieuwd wat jouw favorieten in kinderkledingland zijn!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button