Disney meets Deezer | Lancering Disney app

Op woensdag 24 juni worden we uitgenodigd op het hoofdkantoor van Walt Disney Benelux in Hoofddorp waar een speciale Disney app gelanceerd zal worden binnen de audio streamingdienst Deezer. Deezer, opgericht in 2007, is inmiddels uitgegroeid tot een dienst met meer dan 16 miljoen actieve gebruikers per maand in meer dan 180 landen wereldwijd. Met de grootste muziekcatalogus ter wereld trekken zij het voortouw wbt audio streaming.Lancering Disney app in Deezer | AllinMam.comSamen met andere bloggers en hun kinderen genieten we van een leuke gezellige middag, waar veel voor de kinderen georganiseerd is terwijl wij luisteren naar het idee achter de Disney app. Het ziet er gelikt uit en al was ik niet bekend met Deezer, nu vind ik er aardig mijn weg. Hoe gaaf, om nu met de Disney app binnen Deezer de muziek uit de favoriete Walt Disney en Disney Pixar films te kunnen streamen zonder steeds maar losse nummers te kopen. En ook nog eens gratis!

Na de presentatie van de Disney app in Deezer kijken we in de Disney bioscoop naar Frozen Fever en daarna naar de sing along versie van Frozen. Uiteraard mét popcorn!

Ik maakte een korte video-impressie van deze middag waarin ik kennis maakte met een hele nieuwe wereld van audio streaming. Bye bye gedownloade albums en nummers op onze Ipod, bye bye meldingen van vastlopers en gebrek aan ruimte-opslag; ik ben wel toe aan het streamen van Disney muziek. Disney meets Deezer; your welcome!

Deezer is momenteel wereldwijd beschikbaar als gratis download voor iPhone, iPad, Android- en Windows-toestellen of op het internet via Deezer.com

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button