Persevent Red-Rag | 10-jarig bestaan

persevent Red Rag 10-jarig bestaan | AllinMam.com

Red-Rag bestaat 10 jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Woensdagmiddag 15 april vertrek ik dan ook met Ole en Madee richting Amsterdam, waar we welkom worden geheten in het hippe pop-up restaurant Baut Zuid. Grote tafels vol knutselspulletjes, mooie stellingen met daarin de nieuwe wintercollectie tentoongesteld en een BIG cake wachten op ons. Ole en Madee gaan meteen van start met het knutselen, ik klets even met Margo van PR4Kids en bekijk de mooie nieuwe collectie. Wat een hoop schoenen weer, ik blijf het bijzonder vinden dat Red-Rag elk jaar weer met zo veel originele en verschillende modellen schoenen komt. Voor elk wat wils! Over deze wintercollectie aan het einde van de zomer meer :-)

De taart is heerlijk en ook de kids worden niet overgeslagen. Zij doen zich tegoed aan alle snoepjes die op tafel te vinden zijn tussen het maken van armbandjes door, het spelen van leuke spelletjes en het zetten van tijdelijke tattoo’s.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Red-Rag is volop in beweging, zowel in het zicht als achter de schermen. Vrij jong nog is de Red-Rag store in Moergestel. In deze bijzondere winkel gerund door Ligtvoet Shoes, een toonaangevende naam in de regio, vind je de totale collectie van Red-Rag; dus ook de meer gewaagde modellen die je vaak niet terugziet in de doorsnee winkel. Een kijkje waard!

persevent Red Rag 10-jarig bestaan | AllinMam.comp.s. Red-Rag staat open voor meer “eigen” winkels, dus wanneer gedreven ondernemers er iets in zien een Red-Rag brandstore te openen; schroom niet en neem contact met Red-Rag op.

Nadat er heerlijke hapjes voorbij komen tijdens gezellige klets-sessies en de kids ook nog worden verwend met frietjes, is het tijd om weer naar huis te gaan. Ole en Madee zijn aardig afgedraaid wanneer ze in de auto klimmen maar kunnen de hele terugweg niet wachten om de goodiebags open te maken die we meekregen. Thuis duurt het feestje dus nog even voort, wanneer we de schoendozen uit de tassen halen en kijken wat er in zit; echte mini-damesschoenen voor Madee, toffe sneakers voor Ole (met klitteband, top! Superhandig voor op school) en hippe slippers voor mij. Te gek!

Bedankt Red-Rag en PR4Kids, voor de gezellige middag, de heerlijke taart, het mogen bekijken van de nieuwe collectie en de rijkelijk gevulde goodiebags.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button